Utseende

Se bättre – ut

Ibland kan skönhet vara extremt subjektiv. Ta bara en sån sak som att vissa tycker att glasögon är mer eller mindre snyggt. Och vissa känner sig mer eller mindre bekväma i ett par glasögon. Så antingen gör man sitt bästa för att hitta ett par glasögon som man tycker är tillräckligt snygga. Eller så går man runt helt utan på bekostnad av halvblindhet. Alternativ finns självklart. Att råda bot på glasögonskräck eller ett dåligt självförtroende är ju trots allt inte ett lika stort skönhetsbekymmer som celluliter.

Snygg ändå

Först och främst är det inte fult med glasögon. Det ironiska är att den enda gången det just inte är snyggt med glasögon är när de bärs med allt för stor självmedvetenhet. Det funkar liksom inte när någon med ett marginellt synfel har nosat upp vad som är på modet och sedan tweakat till det lite extra för att verka unik. Då kan man lika gärna bära en clownnäsa. Idag struttar oviktiga människor runt och ser ut som antingen farmen sebastian eller som en godtycklig reklamarmänniska. Glasögon är sexiga om man inte lägger tonvikt på dem. Det sitter i självförtroendet. Precis som att man ska kunna vara sexig i baddräkt både med eller utan celluliter ska personligheten utstrålas från ögonen och inte glasögonen.

Skäms man ändå för hur man ser ut och inte vill förbättra sitt självförtroende finns alternativ. Man kan köpa ett par fina biofinity kontaktlinser av hög kvalitet och låta ögonen glänsa lite extra i sin nakna skönhet. Om man väljer att vara vacker i linser eller glasögon är helt individuellt. Man måste hur som helst må bra i sin kropp.