Teknikerna mot celluliterna

Det flesta är nog beredda på att hålla med om att de skulle använda den metod som faktiskt fick celluliterna att försvinna. Och det finns ett antal metoder som är i närheten av att göra detta, medan andra metoder helt enkelt inte fungerar.

I Expressen kan man läsa om att Kate Middleton använder nyponolja som en daglig skönhetsrutin. Detta gör hon för att den ger en bra effekt på hennes hud. Bland annat motverkar den rynkor och reducerar celluliter. Varför Middleton älskar oljan så mycket är just på grund av den här effekten och att den är naturlig och utan gifter. Att den är giftfri innebär att hon kunde fortsätta använda den utan problem under sina två graviditeter.

Finns verktyg att använda3930195-procedure

Om man vill reducera sina celluliter som en kunglighet kanske man alltså borde satsa på nyponolja. Men det finns självklart andra knep som man kan ta till för att få en slät bakdel. Till exempel finns det olika verktyg som sägs ha en bra effekt på celluliterna. En utav dessa är en roller med nålar som man rullar på huden för att förnya den. En sådan finns att köpa till ett bra pris hos Swisslux. Sedan finns även ett verktyg som suger bort celluliterna. I Svenska Dagbladet kan man läsa om det. Verktyget kombinerar två tekniker, nämligen vakuumsug och värme i form av infravärme och radiovågor. Verktyget fungerar så att infravärme och radiovågor värmer upp fettcellerna i området och gör dem mottagliga för sug och massage som ska flytta cellerna.

Kan inte smörja bort celluliterna

Vad gäller att smörja bort sina celluliter med olika krämer fungerar de flesta krämer inte så – varken enligt experter eller de flesta som provat på krämerna. I Aftonbladet kan man läsa om ett test av cellulitkrämer där testpersonerna kommit överens om att ingen av krämerna som marknadsförs med att kunna trolla bort groparna faktiskt gör det. Däremot fungerar en hel del av krämerna för att göra huden fastare och smidigare, vilket många tycker är bra. Vill man dock hitta en kräm som gör att celluliterna är puts veck, kan man inte hitta någon sådan kräm på marknaden. Inte just nu i alla fall.