Ta hand om din hud

Vad vi vet om kroppen i stora slängar är att vi vill försöka hålla den fin, slät och mjuk för att vi då känner oss mer attraktiva och unga och med mer kraft. Och visst är det så. Men, då huden är kroppens största organ och är ungefär två kvadratmeter om vi skulle lägga ut den så inser vi snabbt att det krävs mycket tid och engagemang. Tänk bara på hur andra organ kan må om vi inte sköter om dem. När det kommer till vår hud verkar vi ibland glömma bort det. Det är även viktigt att inte bara se huden som ett lager, utan det finns tre lager som ska samverka: över,- läder- och underhuden. Och om vi kastar bort det här med att du kan komma enkelt undan med en vacker hud så finns det inte. Vill du ha långsiktiga resultat så gäller det att investera i bra produkter och en sund livsstil.

Lev rätt och köp rätt

Vill du ta tag i din hud är ett bra tips att köpa skönhetsprodukterna online för att komma lite billigare undan. För det är inte billiga produkter som du måste investera i. Köp Dermalogica hos Militus Medical så är du snabbt ett steg närmre en bättre hy. Och tänk på att daglig rengöring är viktigt för att få ett långsiktigt resultat. Det är även viktigt med motionen och att röra dig så blodcirkulationen kommer igång. Och när det kommer till många som lovar att celluliterna kommer magiskt försvinna så gäller det att syna med att de även rekommenderar starkt med motion.

 

”Dessa sägs ofta fungera bäst tillsammans med motion enligt tillverkarna själva, och det är just det sistnämnda som är nyckeln till en lyckad förändring.” (läs mer)