Stora och små komplex

Majoriteten av alla människor har någon typ av komplex. Oftast handlar det om något fysiskt som man önskar kunde se annorlunda ut. För vissa handlar det om relativt små saker som celluliter, för små läppar, för mycket rynkor etcetera. För andra är problemen lite större. Man kanske tycker att man själv har för stora fötter, är för lång eller för kort. Även om komplex faktiskt är väldigt fåniga att ha så är de självklart fruktansvärt jobbiga att leva med. Har man dessutom komplex för längd eller något annat som inte går att förändra så är det såklart ännu tuffare. I de fallen måste man acceptera sitt utseende och helst av allt lära sig att till och med tycka om sina skavanker. Ingen ska behöva leva ett liv där man konstant mår dåligt över sitt utseende.

Acceptans

När det kommer till småsaker som ojämn hy, rynkor eller små läppar finns det enkla och ofarliga åtgärder för att bli av med sina komplex. Med hjälp av Restylane kan man enkelt både släta ut hyn och förstora läpparna. Eftersom Restylane dessutom innehåller kroppsegna ämnen är dessa behandlingar helt ofarliga. Man får heller inga biverkningar av en behandling med Restylane. På sin höjd kan man uppleva en lätt rodnad direkt efter ingreppet, men detta lägger sig på bara några timmar och man kan därför gå tillbaka till arbetet redan samma dag.

Även då det finns många skavanker och komplex som man faktiskt kan bli av med så är det allra viktigaste att komma ihåg det faktum att man är vacker precis som man är. Hur klyschigt det än låter så är det faktiskt så. Du vet säkert själv hur lite du bryr dig om när någon annan har en finne, tunna läppar eller stor näsa. En person kan vara otroligt vacker trots drag i utseendet som inte anses vara helt perfekta. Men vem bestämmer vad som är perfekt? Många människor föredrar till och med skavanker eftersom det gör en persons utseende mycket mer intressant. Acceptera dig själv och andra precis som du och de är skapta. Kan alla göra det skulle vi inte ha saker som mobbing och dåligt självförtroende och världen skulle bli en otroligt mycket finare plats med fler välmående människor.