Snygga ben som Kardashians

Den senaste tiden har familjen Kardashian blivit de absolut hetaste stilikonerna världen runt. Dessa damer har verkligen inga celluliter, utan vackra och slanka ben som ser oändligt långa ut. Vi ger tipsen på hur ni också kan få riktiga Kardashian-ben.

I Expressen kan man läsa om de största stilikonerna just nu, nämligen systrarna Kardashian. Många vill plastikoperera sig och köpa likadana kläder för att se ut som dem. Den som känner att det är lite väl extremt att lägga sig under kniven kan välja de klädesplagg och stilknep som Kardashians använder sig av. Till exempel är de väldigt bra på att få sina ben att se väldigt mycket längre ut än vad de är genom att använda sig av randiga plagg med vertikala ränder.

Klackar gör tricket4327104-close-up-image-of-legs-of-a-woman

Något annat som Kardashians verkligen anammat och som får deras ben att se meterlånga ut är att bära klackar. Alla i Kardashianfamiljen har i stort sett klackar på sig hela tiden, oavsett om de bara ska ut på stan eller om de ska på fest. Ett par höga pumps gör att benen ser helt fantastiska ut och det är ett lätt knep att ta till. Man bör däremot undvika klackar med vristband eftersom de gör att benen ser kortare ut. Den som vill haka på trenden och göra sina ben supersnygga på ett enkelt sätt kan köpa skor på nätet. En sida som har mängder av snygga högklackade skor är Shestore som man kan besöka genom att klicka här.

Träna benen

Den som trodde att Kardashians har fått sina snygga kurvor och fantastiska ben genom att enbart styla sig snyggt tror dock fel. För att få ett par härliga och starka ben måste de även tränas en hel del. På Aftonbladet kan man läsa om ett antal bra benövningar som vi är säkra på att Kardashians testat på.