Problematiska apelsinhud

Visst är det så att skönhet finns i åskådarens ögon, trots det så finns det ju en del saker som de flesta skulle vilja ändra på i sitt utseende. Självklart är detta helt normalt och inget att skämmas över. Vissa saker ser vi som svårt att se förbi och vissa skavanker kan vara svårare än andra att ses som vackra. Det är dock inget ovanligt och det är helt klart att celluliter, ärr och bristningar är sådana svåra ting som många skäms över. Celluliter eller apelsinhud som det kallas uppstår när en person(främst kvinnor) har ett samlat fettlager under huden, det bildas då gropar som kallas för celluliter och groparna ser ut som det håliga skinnet som finns på apelsinskalet. Det är ett problem och definitivt svårt att bli av med det, likt ärr och bristningar. Det är dock inte helt omöjligt och många förespråkar att träning och rätt kosthållning kan minska celluliter avsevärt. Detta stämmer till viss del, men är det så att man vill vara helt säker på att bli av med problemet så är kirurgiskt och medicinsk behandling att föredra.

Stockholm Medicus hjälper dig

För den som medicinskt vill bli av med sina celluliter ska kontaktastockholmmedicus.se och be om en reshape-behandling. Det är en sorts massage som jämnar ut fettet under huden och gör din kropp slät och du får en vacker silhuett. Behandlingen kallas för cellulitreducering och är inte ett kirurgisk ingrepp, därför är det lätt att rekommendera det till alla kvinnor i alla åldrar, oavsett hur stora besvär som finns. Såhär skriver Medicus om behandlingen:

RE:shape är vårt samlingsnamn för ett system av olika medicinska behandlingar för kroppskonturering, viktreducering och viktkontroll.RE:shape cellulitreducering Vela Shape är ett ickekirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att reducera fett- och vätskeansamlingar i underhuden.RE:shape cellulitreducering Vela Shape är en fyra punkters behandling som kombinerar mekaniskt djup bindvävsmassage med infrarött ljus, radiofrekvensvågor och vacuum.(Läs mer om RE:shape och cellultibehandling)

Viktigt är att konsultera med Stockholm Medicus först innan några stora beslut tas, de kan vägleda dig genom behandlingarna och inte bara skickar iväg dig efteråt. Det finns självklart saker en kan göra för att sedan hålla celluliterna borta.

celluliter före efter