Mammor vill plastikoperera sig

Den som varit gravid och fött barn vet förmodligen att kroppen inte riktigt är sig lik efteråt. Därför funderar många mammor på att genomgå någon form av plastikoperation för att få sin gamla kropp tillbaka.

I Metro kan man läsa att fyra av tio mammor överväger skönhetsingrepp som fettsugning och bröstoperation efter sin graviditet. 40 procent av dessa kan tänka sig att förstora brösten medan en fjärdedel kan tänka sig att göra bukplastik och 26 procent en fettsugning. Psykologer säger att nyblivna mammor som är missnöjda med sina kroppar ska avvakta med en operation. Frågar man nämligen mammor två år efter graviditeten har många fått mindre magar och mer ork igen.

Operation kan vara ett alternativ451378-marking-abdomen-for-cosmetic-correction-surgery

Även om det kan vara bra att vänta med att operera sin kropp efter en graviditet, är det många som är missnöjda med hur kroppen ser ut fast att det gått ett antal år sedan de fött sitt barn. För dessa mammor kan en plastikoperation faktiskt vara bra och kan få kroppen att se ut lite mer som den gjorde förr. Det finns ett flertal kliniker runt om i landet som erbjuder plastikoperationer i form av bröstförstoring, fettsugning och bukplastik. Vill man exempelvis läsa mer om fettsugning i Stockholm kan man gå in på http://www.laserestetik.com/behandlingar-operationer/kropp/fettsugning/.

Kim vill bli i sitt livs form

En blivande mamma som är säker på att hon ska operera sig efter att ha fött sitt andra barn är Kim Kardashian. I Expressen kan man läsa att hon vill göra ett bröstlyft och en fettsugning av magen. Kim har redan nu diskuterat vilka operationer hon vill göra och har pratat med en läkare. Enligt artikeln vill hon komma i sitt livs bästa form och nå en målvikt som hon satt upp. Det enda sättet hon tror att hon kommer ha möjligheten att få en så snygg kropp hon vill ha, är genom en eller flera plastikoperationer.