Löftena från krämerna

Om man skulle tro på allt man hörde och läste skulle man bli snurrig, men om man väljer att vara kritisk till allt kan man bli cynisk. Men när det kommer till våra krämer i ansiktet som lovar stramhet och perfektion kan det varar värt att tänka till en extra gång.

Skönhet. Ett ord det talas mycket om och som man ofta tänker på. För visst vill vi se så bra ut som möjligt. Ta bara vårt inlägg vi skrev om vikten av att se bra och välja rätt bågar eller linser. Man väljer med omsorg för att se bättre ut – i dubbel bemärkelse. Dock är det enklare att lita på sin optiker än att lita på en text som lovar släthet på en produkt. Så lita på din optiker men var mer kritisk till krämerna.

Krämerna 10413787-beautiful-blondesom stoppar tiden

Tänk så fint det vore om det verkligen fanns krämer som jobbade för att stoppa tiden. Då borde det inte finnas så många människor som gick runt med rynkor? Då borde rynkor vara något som var unikt och det skulle bli en klassfråga. Väljer man att se noggrannare på krämerna så är det ögonkrämerna som tar de värsta priserna med att skriva att de tar bort alla tecken på ålderstecken. Vad som inte är en lögn är att det handlar om en miljardindustri som det bara verkar gå bättre och bättre för. Vill man vara på den säkra sidan så handlar det om att skydda sig mot solens strålar. För det här med att smörja in sin hy och samtidigt steka sig i solen känns lite skrattretande, men å andra sidan kanske man då förtjänar att bränna upp alla de tusentals kronor man ”investerar” i skönhetsprodukter.