Fräscha upp dig

Hår i ansikteHar den trista vardagen slagit till hårt på ditt utseende? Lugn, det händer oss alla och det är ingenting att skämmas över. Det finns självfallet knep som rycker upp en i en annars lite glåmig vardag. Oavsett vad du föredrar och gillar så finns det en stor mängd produkter som är till för att fräscha upp våra ansikten eller få oss att dofta som en äng. Fräscha upp dig och gå ut med väninnorna, känn dig snygg genom att följa dessa råd.

Hår

Har ditt hår sett bättre dagar och känns torrt och trist? Ingen fara det finns metoder som kan rädda ditt hår. Beroende på vad du har för problem så finns det ett flertal kurer du kan använda dig av innan du måste kapa av allt hår. Är håret torrt kan det vara en bra idé att köpa ett leave-in balsam som du sprayar i efter duschen. Har du riktigt torrt hår så kan du använda kokosfett som du kramar in i håret och sedan sover med. Har du däremot fett hår men det blir bara värre av att tvätta det så kan torrschampo vara en bra idé. Du sprejar bara i schampot som sedan suger ur fettet.

Hud

Fräscha upp huden med en riktigt bra mandel eller ricinolja, huden blir direkt len och uppiggad. Ta hand om fötterna och skrubba dessa med en fotfil och smörj dem. Fötterna klarar inte en hel utekväll annars. Använd gärna en bronzer efter duschen och få en glansig solbränd hud utan att ligga o klämma i solen.

Smink

Lägg en riktigt snygg grund, även om du känner dig sliten, grå och glåmig så syns inte detta med en riktigt bra sminkning. Matcha inte din sminkning för hårt med de färger som du ska ha på dig utan kör på det som passar bäst ihop med din ögonfärg, i regel varm ögonfärg, kall ögonskugga och så vidare. Avsluta med att lägga ett lager bareMinerals Buxom Lip Plumpers för att få läpparna att se lite större ut. Allt smink hittar du självklart hos smink.net som har många bra produkter för ett billigt pris.