Förbättra ditt självförtroende – ignorera dina celluliter

Precis som vi varit inne på tidigare i flertalet inlägg är många kvinnor oerhört oroliga över sina celluliter och gör nästan vad som helst för att bli av med dem, även om de kanske vet att det de provar inte kommer fungera. Detta är inte bara vår teori heller, utan även SvD bekräftar den teorin, samtidigt som de presenterar ännu en potentiell lösning på problemet med celluliter, läs mer om det här. Vi vill däremot presentera en alternativ lösning, en lösning vi varit inne och nosat på tidigare också – stärk ditt självförtroende och ignorera dina celluliter! Vi har tidigare konstaterat att nästan alla kvinnor drabbas av celluliter någon gång, och vi har likaså konstaterat att de är svåra att göra något åt. Så ignorera dem och gör något åt dig själv och ditt självförtroende istället. Följ vår lista med tips nedan på saker du kan göra för att bättra på ditt självförtroende:

  • Träna. Det första och mest självklara rådet. Med träning kan du förändra hur din kropp ser ut och du får dessutom bättre självförtroende rent kemiskt också. Träning släpper nämligen lös så kallade endorfiner i vår hjärna, vilket är ämnen som gör oss gladare och får oss att känna oss mer nöjda och tillfreds med oss själva.
  • Klä dig snyggt. Oavsett kroppsform kan du välja kläder som framhäver rätt attribut. Tycker du att det är svårt? Be någon kompis som du tycker klär sig snyggt följa med dig och visa var hen handlar. I annat fall finns det professionell hjälp att få i form av personal shoppers och stilguider.
  • Våga klä dig sexigt. Snygga underkläder kan precis som andra kläder framhäva rätt attribut hos dig och ta bort fokus från exempelvis celluliter. Hitta olika snygga underkläder på http://www.snyggunder.se/.
  • Våga utmana dig själv! Har du alltid varit rädd för att hoppa bungyjump? Eller tycker du kanske att det verkar superläskigt att gå ut på en bar helt själv? Skulle du aldrig kunna tänka dig att åka på semester själv? Gör just det! Genom att utmana dig själv och överkomma hinder blir du mer trygg i dig själv, nöjd med dig själv och stärker ditt självförtroende.

Det här är bara några få tips och förslag av väldigt många andra. Se vad du kommer på själv?