Behandlingar

Även om vi vet att det inte finns något direkt recept på hur man blir av med sina celluliter, så ska gudarna veta att många har försökt. För om det är något man försökt råda bot på här i världen så ät det nog celluliterna, i alla fall om man får fråga en kvinna. För det finns nog ingen kvinna här i världen som inte försökt bli av med sina celluliter någon gång i livet. Det är helt enkelt något de flesta kvinnorna måste ta sig igenom.

Däremot så finns det olika sätt att angripa detta otrevliga problem, och det finns en hel uppsjö av metoder, krämer och kurer att ta sig an. Frågan är vilken metod som fungerar allra bäst? För det råder ju ingen tvekan att en hel del inom ”cellulitbranschen” är både humbug och rappakalja på en och samma gång. Just därför så bör man alltid vara så skeptisk och realistisk så möjligt innan man ropar hej.

För faktumet kvarstår, det finns inget recept som gör att dina celluliter försvinner på ett smidigt sätt. Diverse krämer och geléer sätter sig bara på ytan av huden, och kan i princip omöjligt tränga ner i underhuden där problemen sitter. Däremot så kanske det finns metoder som gör att huden blir lite fastare, eller att groparna blir aningen mindre. Men lägg då märke till att det alltid krävs ett regelbundet användande av dessa produkter eller behandlingar. Ännu en gång, det finns inget engångsrecept mot celluliterna.

Många tror säkert att en fettsugning skulle kunna vara en bra lösning på problemet, men detta är dock inte helt sant. För problemet sitter i underhuden, och en fettsugning fokuserar endast på fettet, inte på celluliterna i sig.
Huruvida man tycker att det är värt att spendera tusentals kronor under ett helt liv på cellulitprodukter är helt upp till varje kvinna, eller man för den delen. Men ta en ordentlig funderare innan och var beredd på en eventuell besvikelse.